Na otvoritvi pisarne SMC Goriška tudi dr. Brglez in poslanka mag. Tanja Cink

V Lokalnem odboru Goriška, ki pokriva 6 občin (Brda, Kanal, Renče – Vogrsko, Miren – Kostanjevica, Šempeter – Vrtojba in Mestna občina Nova Gorica), so dobili svojo pisarno kot tudi poslansko pisarno poslanke SMC mag. Tanje Cink. Otvoritve se je udeležil tudi predsednik Državnega zbora in podpredsednik stranke dr. Milan Brglez, predsednik lokalnega odbora Andrej Valentinčič ter namestnik generalnega sekretarja Horst Hafner. Otvoritev novih prostorov prinaša krepitev sodelovanja in komunikacije v lokalnem okolju.

Dr. Brglez je spomnil, da je LO Goriška na lanskih volitvah dosegla najboljši rezultat po številu svetnikov v zahodni Sloveniji in izrazil veliko zadovoljstvo ob otvoritvi.

Poslanka mag. Tanja Cink je dejala, da si želi, da bo obiskov v pisarni čim več, saj stranka SMC pozdravlja konstruktiven dialog in predloge. “Na Novo Gorico me vežejo lepi spomini, saj sem ravno tu začela svojo poklicno pot, kjer sem se strokovno kalila do lanskoletnega odhoda v poslanske klopi,” je dejala poslanka ter obljubila, da bo delala v smeri, da se še dodatno utrdi vez med lokalnim okoljem, državnim zborom in stranko SMC.

“V veliko veselje mi je, da so naša prizadevanja zadnjih nekaj mesecev obdarila sadove, in da je danes pred nami uradno odprtje pisarne SMC Goriška,” je dejal predsednik LO Goriška Valentinčič in dodal, da pisarna ni sama sebi namen, temveč je pisarna tu zaradi ljudi. “Na tak način bomo lahko programska načela in vizijo stranke SMC prenesli v lokalno okolje ter obratno,” je zaključil Valentinčič.

Pisarna SMC Goriška oziroma poslanska pisarna v Novi Gorici bo odprta vsak ponedeljek popoldan. Za pogovor bodo na volje svetnice in svetniki vseh šestih občin, člani in članice Lokalnega odbora Goriške in enkrat mesečno tudi poslanka državnega zbora mag. Tanja Cink.